Agencija

Durmitor tours je osnovan 2011.godine. Posjedujemo dvije ekspoziture agencije. Nalazimo se u ulici Narodnih Heroja bb Žabljak, 200m od centralne gradske raskrsnice na putu za Đurđevića Taru- Pljevlja. Druga ekspozitura se nalazi 100m od velikog mosta na Đurđevića Tari. 

Potvrda našeg kvaliteta su licence. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cijene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmišljavanju i realizaciji brojnih aranžmana, razgranata mreža saradnika i brojni partneri širom regiona, suštinske su vrijednosti turističke agencije. 
Inovativnim pristupom u kreiranju turističke ponude i visokim standardima poslovanja, Durmitor Tours se 
izborio za lidersku poziciju u organizaciji aranžmana na Žabljaku I sjevernoj regiji Crne Gore. Na domaćem tržištu kao i u okruženju prepoznatljivi smo po vrhunskoj usluzi. Potrebe svoje sve brojnije klijentele zadovoljavamo stalnim širenjem ponuda.
Promovisanje Durmitora i Kanjona Tare osnove su naših ponuda ,u smislu adventure turizma kao što su rafting, trekking, canyoning, zeep line….


Cilj našeg poslovanja je:
1. Zadovoljni korisnici
2. Sigurnost korisnika( uz polise osiguranja za svaku aktivnost ,najsavremenija oprema, licence,sertifikati , dozvole za rad...)
3. Promovisanje ljepota Crne Gore, Durmitora, Tare..,kroz najatraktivnije turističke aranžmane.
4. Pravljenje nove dimenzije adventure turizma na Sjeveru Crne Gore